Lokacija

Kako nas pronaći?

Sa glavne autobuske i železničke stanice:

Idite autobusom 83 (pravac Crveni Krst) i siđete na stanici Mačvanska (prva stanica posle Slavije, četvrta od autobuske ili treća od železničke stanice. Vratite se par metara  i to je Katanićeva ulica! Potražite broj 7.

Raspoloženi za šetnju? Jednostavno, samo idite pravo od železničke stanice Nemanjinom ulicom do Slavije (oko 1000m), uđite u ulicu Sv. Sava i idite do Hrama Sv.Sava pa skrenite levo. Ušli ste u Katanićevu ulicu, potražite broj 7.

Ili jednostavno uzmite taksi, ne bi smelo da vas košta više od 200-220 din (do 3 EUR). Upozorenje: ne uzimajte taksi koji stoji ispred stanice već zaustavite bilo koji na ulici.

Sa aerodroma:

Postoji JAT-ov autobus (karta košta 160 din., oko 2 EUR) koji ide do Slavije na svaki pun sat. Od Slavije idite peške ulicom Sv.Sava do kraja, skrenete levo u Katanićevu ulicu, i nađite broj 7.
Ova opcija će potrajati oko 45 min.

Ako želite da dođete taksijem, najbolje će biti da odete do štanda Turističkih informacija, oni će vam besplatno pozvati taksi. Na ovaj način bi trebalo da vožnju platite oko 10-11 EUR, što se verovatno neće desiti ako samo uđete u taksi parkiran ispred aerodroma. U tom slučaju cena će biti “stvar dogovora” sa vozačem, možda 20 EUR.
Ova opcija će potrajati oko 30 min.

Rezervišite sada!