english
Hoćete da vidite Beograd? Osetite ga!                                                        Mi nismo u centru – mi smo centar!
početna
cene
ponuda
kako nas pronaći?
linkovi
kontakt
foto galerija
ratings
rezervišite sad!
KAKO NAS PRONAĆI?

Sa glavne autobuske i železničke stanice:

Idite autobusom 83 (pravac Crveni Krst) i siđete na stanici Mačvanska (prva stanica posle Slavije, četvrta od autobuske ili treća od železničke stanice. Vratite se par metara  i to je Katanićeva ulica! Potražite broj 7.

Idite tramvajem 2, 3 ili 9 do Slavije (1 stanica od železničke stanice i 3 od autobuske) i idite peške ulicom Sv. Sava do Hrama Sv.Save, skrenite levo i ušli ste u Katanićevu ulicu! Pozražite broj 7.

Raspoloženi za šetnju? Jednostavno, samo idite pravo od železničke stanice Nemanjinom ulicom do Slavije (oko 1000m), uđite u ulicu Sv. Sava i idite do Hrama Sv.Sava pa skrenite levo. Ušli ste u Katanićevu ulicu, potražite broj 7.

Ili jednostavno uzmite taksi, ne bi smelo da vas košta više od 200-220 din (do 3 EUR). Upozorenje: ne uzimajte taksi koji stoji ispred stanice već zaustavite bilo koji na ulici.

Sa aerodroma:

Postoji i JAT-ov autobus (karta košta 160 din., oko 2 EUR) koji ide do Slavije na svaki pun sat. Od Slavije idite peške ulicom Sv.Sava do kraja, skrenete levo u Katanićevu ulicu, i nađite broj 7.
Ova opcija će potrajati oko 45 min.

Ako želite da dođete taksijem, najbolje će biti da odete do štanda Turističkih informacija, oni će vam besplatno pozvati taksi. Na ovaj način bi trebalo da vožnju platite oko 10-11 EUR, što se verovatno neće desiti ako samo uđete u taksi parkiran ispred aerodroma. U tom slučaju cena će biti “stvar dogovora” sa vozačem, možda 20 EUR.
Ova opcija će potrajati oko 30 min.

Specijalno za grupe do 8 osoba, možemo organizovati kombi za prevoz do hostela po ceni od 30 EUR. Kombi se mora rezervisati bar jedan dan unapred.

 
  Adresa:
Chillton Hostel
Katanićeva 7
11000 Beograd
Srbija
Kontakt:
Tel/fax: +381 11 344 18 26
SMS/mobile: +381 62 677 004
E mail: [email protected]
skype: chillton
www.myspace.com/chilltonhostel
početna | cene | ponuda | kako nas pronaći? | linkovi | kontakt | foto galerija | ratings
sva prava zadržava chillton hostel